Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/denieuwe/public_html/includes/config.php on line 6

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/denieuwe/public_html/includes/config.php:6) in /home/denieuwe/public_html/includes/config.php on line 9
De Nieuwe Proef
Klik hier om terug te keren.

12-09-12 23:59 - 400 Jaar Wogmeer/Tentoonstellingen op De Nieuwe Proef
...........................................................................................................

Kunst op De Nieuwe Proef: Komt dat zien!

In het weekend van 22 en 23 september vieren wij de 400ste verjaardag van de Wogmeer. Naar aanleiding daarvan zijn er in ons kleine dorp een heleboel festiviteiten. Ook  de Nieuwe Proef doet mee.

400 jaar wogmeer

Op ons erf, in de kas ,de boet en in de dars exposeert de kunstkring Obdam (9 kunstenaars) en onze eigen Mique.
Zij nodigt je dan ook uit om  te komen kijken naar haar foto's en haar verzameling grote en kleine kunstwerken van objets trouves. De werken en objecten zijn allemaal te koop, de opbrengst gaat naar de Vliegende Meubelmakers Malawi (www.vliegendemeubelmakers.nl).

Verder kan je ook komen luisteren en kijken naar 2 koren, een jachthoornblaasgroep en een  jachthondendemonstratie. Je krijgt informatie over de verschillende bedrijven die hier zijn gevestigd. Zoals het Huis vol Compassie, de Hooibalie en binnenkort de Zadelmakerij.

Tot dan!